Brænder du for public cloud og kunderådgivning? Så er du måske vor nye konsulent.

 

Cloud Konsulent

 

Om jobbet
Med din solide forståelse for it, skal du løse opgaver af varierende størrelse - fra transformationsprojekter til opgaver, hvor kunden allerede er i drift. Du vil være tilknyttet vort kontor enten i Aarhus eller i København, men du kommer også til at tilbringe tid ude ved vore kunder. Dit fokus er at løse opgaverne med respekt for kundens forretning og vor driftsorganisation, så vore løsninger fungerer.

Du bliver en del af afdelingen ”Consulting”, der består af kompetente konsulenter som leverer ydelser og services, der understøtter resten af organisationen fra implementering til drift. Vi tilbyder services igennem hele leverancelivscyklussen som afklaring og rådgivning via workshops, analyser, optimering, implementering og teknisk projektledelse samt support fra kundens lokation.

 
Ansvar & opgaver
Du bliver en del af drivkraften i cloud teamet og får til opgave at være strategisk rådgiver indenfor public clouds hos vore kunder - men bliver også hørt internt. Du får til opgave at drive integratorrollen som en naturlig del af at være en it-outsourcing partner.

Du får ansvaret for din egen portefølje, og du følger opgaverne helt til dørs. Der er primært tale om opgaver som rådgivning, migreringer, forædling af et eksisterende miljø og workshops med kunder og efterfølgende opgaver.

Du holder dig løbende opdateret på cloud teknologier og verdenen omkring cloud computing.

 

Faglige kvalifikationer
Du kan dokumentere flere års erfaring som tekniker eller konsulent med base i Microsoft teknologier, og du skal have arbejdet med Azure/AWS samt Office 365.

Desuden forventer vi, at du kan sige ja til nedenstående punkter:

  • Du har fokus på at implementere den rigtige løsning hos kunden i samarbejde med vores Solutions Architects.
  • Du kan deltage i udviklingen af ITADELs metoder og strategiske overvejelser inden for Cloud teknologier.
  • Du er passioneret, når det kommer til arbejdet med Cloud teknologier (Azure, AWS og Office 365).
  • Du har en god forretningsforståelse.
  • Du har erfaring som konsulent eller specialist inden for løsningsdesign og implementering.

 

Personlige kompetencer

  • Du er en moden person, der har gennemslagskraft og en naturlig selvsikkerhed.
  • Du respekterer forskellige typer mennesker, og som person er du positiv og humoristisk.
  • Dit fokus er på løsninger og ikke problemer, og derfor har du skabt gode resultater i din karriere
  • Kender du ikke en teknologi i dybden, giver du ikke op, men ser muligheden for at lære.
  • Du er vant til at kommunikere med kunder, og fremstår seriøs og troværdig, og du leverer, hvad du lover.

 

Vi tilbyder dig et højt fagligt niveau

Vi er en virksomhed i vækst med store ambitioner og lyst til at forandre og forbedre os til gavn for vores kunder. Stillingen er noget for dig, hvis du brænder for at arbejde med passionerede mennesker. Dine kolleger i ITADEL er selvkørende med et højt fagligt niveau.

Vores kerneværdier er kompetence, hjælpsomhed, handlekraft og nysgerrig. Og det er ikke bare noget vi siger. I praksis betyder det, at vi er skarpe på vores fagområder og parate til at investere, hvis det gør dit arbejde lettere og styrker løsningen. Det betyder også, at vi altid er klar til at hjælpe dig igennem pressede situationer - og at vi forventer det samme fra dig. Endelig betyder det, at vi hellere handler nu end om en halv time. Også selvom kravet om akut handling måske kommer lidt ubelejligt.

Du får løn, der matcher dine kvalifikationer samt en attraktiv pensionsordning og helbredsforsikring.
 

Kontaktperson
Ved spørgsmål til opslaget kan Thomas A. Schmidt, Consulting Manager, taxs@itadel.dk kontaktes. Ansøgninger bliver behandlet løbende.

 

Om ITADEL
ITADEL er et selstændigt selskab baseret på TDC Hosting som blev købt ud af Maj Invest i starten af 21017. Vores hovedkontor ligger i Aarhus (flytter snart til Viby Torv) samt i København (Ballerup). De seneste 10 år har vi været i konstant vækst, og i dag har vi en omsætning på over en halv mia. DKK. I 2004 havde vi 50 medarbejdere – i dag har vi over 300 medarbejdere.

Vil du investere nogle minutter i en

spændende ny karriere?

Du skal IKKE skrive ansøgning!

Du behøver blot dit CV i PDF-format og 5-10 min. for at besvare vore spørgsmål!

Du besvarer spørgsmålene ved at trykke 'ANSØG' herunder, og du får med det samme svar om du går videre!

Ansøg