5CV Attract - Priser og vilkår

5CV Attract henvender sig til virksomheder, der gerne vil tiltrække flere kvalificerede ansøgere, men som gerne vil tage samtalerne selv.

 

​5CV udarbejder en job-annonce, som ikke er restriktiv i sin formulering, og som er grafisk motiverende. Annoncen lægges ud i 5CV's netværk af underleverandører, hvor 5CV finder det nødvendigt for at kvalificere kandidater nok til en ansættelse.

 

Vi benytter herefter vor online beregnings-platform, til at vurdere hvilke ansøgere, der bedst opfylder kravene til den konkrete stilling, og som dermed er brugbare kandidater for virksomheden.

 

Leverancen er en liste over de bedste kandidater og deres CV, men det er virksomheden, der selv tager kandidaterne videre og som vælger den bedste kandidat til jobbet.

 

​Hvis du vil se hvordan det virker, kan du prøve vor korte DEMO her på sitet.

 

5CV Attract er en cost-optimal løsning, når virksomheden tager ansvar for den øvrige proces. Man kan evt. kombinere 5CV Attract med vore andre rekrutteringsprodukter. Læs venligst mere om disse under PRISER.

Pris​

5CV Attract prissættes pr. stilling og koster:                                             DKK 25.000,-

Prisen er eksklusiv moms og kan ændres uden varsel.

 

Prisen inkluderer udgifter til 5CV's annoncering samt adgang til virksomhedens egen Kunde-portal, hvor I kan følge tilstrømningen af ansøgere (se Portalen herunder).