Information Security Manager

Har du en solid baggrund indenfor informationssikkerhed, og er du klar til at tage ansvaret for at vedligeholde og udvikle et ISO 27001 ledelsessystem. Så er du måske vores nye Information Security Manager

 

Ansvar og opgaver 

Som Information Security Manager i Itadel bliver du teamleder for GRC-teamet (Governance, Risk, Compliance) i informationssikkerhedsafdelingen, som udover dig består af en informationssikkerhedskonsulent. Derfor vil ledelseserfaring være en fordel. 

Du får du en central rolle i processen med at vedligeholde og videreudvikle vor informationssikkerhed og sikre at vort informationssikkerhedsledelsessystem er velfungerende. Systemet er certificeret efter standarden ISO/IEC 27001.  

Itadel er derudover i gang med at sikre compliance med ISO/IEC 20000-1 (Information Technology Service Management) med henblik på certificering. Du bliver ansvarlig for, at Itadel på sigt opnår denne certificering.

Der vil være opgaver lige fra afdækning af kundekrav, standarder og lovgivning, samt formulering af interne retningslinjer, udvikling af kontrolkatalog til sparring med it-specialister, ledelse og kunder. Du får således en rolle, hvor du bistår organisationen i at forstå og implementere nye og ændrede krav til sikkerhed. 

Derudover skal du være med til at sikre dokumentation af efterlevelse af den nye EU-persondataforordning. 

Endelig skal du understøtte vores Presales-afdeling i forbindelse med udbudssager, gennem din rolle som serviceejer af complianceydelserne.  

 

Faglige kvalifikationer

Vi forestiller os, at du har en baggrund inden for sikkerhed, gerne som konsulent. Du har arbejdet med ledelsessystemer indenfor informationssikkerhed, og har erfaring med implementering og forankring af informationssikkerhed i en virksomhed med et komplekst it-miljø. Samtidig forestiller vi os, at du har solid procesforståelse og er i stand til at sætte dig ind i Itadels forretningsmæssige behov. 

 

Du kan dokumentere flere års erfaring inden for: 

  • ISO/IEC 27001 og 27002 og gerne andre relevante standarder 
  • Ledelsesrapportering på informationssikkerhed og risk management 
  • Udvikling og vedligeholdelse af sikkerhedsdokumentation på dansk og engelsk 

 

Det vil være en fordel, hvis: 

  • Du har en eller flere af følgende certificeringer: ISO27001 Lead auditor eller Lead Implementer, ESL, CISM, CISA, CISSP, CRISC, ITIL  
  • Du har erfaring med at overskue tekniske problemstillinger omkring informationssikkerhed i en grad, så du kan udfordre specialister inden for it-sikkerhed. 

Vi forventer, at du er en stærk kommunikator, der skriver godt på både dansk og engelsk. Du har gennemslagskraft og kan let kommunikere med kompetente it-specialister, topledelse og kunder. Du formår at levere et kompliceret budskab, der er tilpasset målgruppen. 

 

Personlige kompetencer 

Som person har du drive, engagement og vedholdenhed. Du kan lide den direkte kontakt med fagligt kompetente it-specialister, direktører og kunder. Du er som person vedholdende og er ikke bange for at udfordre kollegaer på områder, hvor du ikke er ekspert. 

Vi er en dynamisk virksomhed, så du trives med en omskiftelig hverdag, hvor dagene aldrig er ens. Du er en udpræget teamplayer, men er også i stand til at arbejde selvstændigt. 

 

Vi tilbyder dig et højt fagligt niveau 

Som Information Security Manager i Itadel bliver du en del af en virksomhed i vækst. Det giver en masse spændende udfordringer og muligheder. Itadel er på forkant med den nyeste teknologi og har topmoderne datacentre. Vi kan kun levere resultater, når mennesker med ægte engagement og omtanke bruger teknologien på den rigtige måde. 

 

Attraktive vilkår

Du får løn, der matcher dine kvalifikationer samt en attraktiv pensionsordning og helbredsforsikring. Jobbet er fuldtid, svarende til 37 timer pr. uge. En ren straffeattest forventes.

Vil du investere 5 minutter i en ny

spændende karriere?

Du skal IKKE skrive ansøgning!

Du behøver blot dit CV i PDF-format og 5-10 min. for at besvare vore spørgsmål!

Du besvarer spørgsmålene ved at trykke 'ANSØG' herunder, og du får med det samme svar om du går videre!

Ansøg

Om Itadel - en af Danmarks absolut førende it-outsourcing virksomheder
I Itadel tager vi ansvaret for driften af de kritiske it-platforme, som er afgørende hos nogle af de største virksomheder i Danmark. Det betyder, at vi bygger og sikrer de vigtige systemer, som danske virksomheder bruger til at drive deres forretning. Og det er uanset om det er fysiske servere, cloud-løsninger eller en kombination.

I Itadel overkomplicerer vi ikke processer eller løsninger. Vores medarbejdere giver kunden ’fri’ til at koncentrere sig om sin kerneforretning. Vi vil tage det komplekse ud af it og gøre det simpelt for vores kunder at få den rette og sikre it-driftsmodel. Itadel er en virksomhed i vækst, og derfor er vi altid på udkig efter entusiastiske og dygtige medarbejdere, der har viljen og lysten til at gøre en forskel for vores kunder. Vi lytter til dine gode ideer, og vi støtter dig i at føre dem ud i livet.

Vi er over 300 medarbejdere, og vores omsætning nærmer sig en halv milliard. De fleste af os sidder på hovedkontoret i Aarhus, men vi har også et kontor i København.