Presales Konsulent - Ballerup

Brænder du for design af tekniske løsninger og har du ambitioner om at blive en af de bedste inden for området?

Vi søger en teknisk velfunderet Presales Consultant, som skal indgå i vores danske Presales afdeling i Ballerup.

 

Om afdelingen:

Presales afdelingen er en selvstændig funktion med det primære formål at understøtte salgsafdelingen og sikre, at vi leverer de bedste løsninger til vore kunder. Presales funktionen anvendes især som teknisk og procesmæssig støtte til salgsfunktionen i forbindelse med store komplicerede sager, og det sker i et tæt samarbejde med den tekniske organisation. Fundamentet for kundeløsningerne er nye software-definerede datacentre, hvor alt er baseret på en førende arkitektur. Løsninger indeholder typisk en blanding af standardiserede leverancer fra et servicekatalog, og dertil en vis mængde tilpassede løsninger, hvor der skal tænkes kreativt. Sidst, men ikke mindst, så indgår Hybrid Cloud og Public Cloud som elementer i stadigt større omfang.

 

Ansvar og opgaver:

Som person har du lyst til at prøve kræfter med en rolle, hvor din primære opgave vil være at lytte til vores kunder og partnere, så du forstår de udfordringer, de står overfor, i tæt samarbejde med vore sælgere. På baggrund af indsamlede forretningskrav, skal du udarbejde det endelige designoplæg, inklusiv pris til kunden, og herunder den interne business case.

 

Eksempler på arbejdsopgaver:

 • - Deltage i kundemøder sammen med sælgere og her varetage den tekniske rådgivning.
 • - Deltage i selve tilbudsgivningen og herunder besvarelse af udbudssager. Det primære fokus er på de tekniske områder og økonomiske beregninger.
 • - I tekniske komplicerede opgaver skal du løbende inddrage løsningsarkitekter og serviceejere for at sikre et optimalt designoplæg.
 • - Deltage i de første faser af transitionsprojekter. Din væsentligste opgave er her at levere den tekniske vidensoverdragelse.
 • - Sikre løbende dialog og erfaringsudveksling mellem salgsafdeling og de tekniske afdelinger.
 • - Deltage i udvikling af nye produkter og services.

 

Faglige kvalifikationer og erfaring:

Vi forestiller os, at du har en baggrund fra en teknisk IT-funktion, hvor du har arbejdet med IT-drift. Du har gennem dette arbejde opnået en bred og dyb teknisk forståelse omkring de teknologiplatforme, der indgår i et større datacenter.

Konkret er det en fordel, hvis du har erfaring inden for flere af følgende teknologiområder:

 • - Servere og virtualiseringsplatforme
 • - Storage og backup
 • - Netværk herunder firewalls og load balancing
 • - Public Cloud (Azure, AWS mv.)
 • - OS-drift på Windows server og diverse Linux/Unix platforme
 • - Databaser
 • - Øvrige applikationer som Citrix, Exchange, Sharepoint osv.
 • - Service Management og ServiceDesk
 • - Implementeringsprojekter

Vi forventer, at du er en stærk kommunikator, der skriver godt på både dansk og engelsk. I forbindelse med kundepræsentationer skal vi udvise troværdighed, og kunne levere et budskab i en let tilgængelig form. Du skal have nemt ved at lave en tegning i Visio, kunne lave en præsentation i PowerPoint og have et naturligt forhold til at nedskrive forudsætninger og begrundelser.

 

Personlige kompetencer:

Som person har du drive, engagement og vedholdenhed. Du kan lide den direkte kontakt med kunderne og sætter en ære i at levere en god service. Samtidig skal du kunne kommunikere med såvel brugere, som specialister fra andre faglige teams. Du er serviceminded og møder dine interessenter med et smil. Du er en udpræget teamplayer, men er også i stand til at arbejde selvstændigt.

 

Vi tilbyder dig et højt fagligt niveau:

Som Presales Konsulent hos os bliver du en del af en virksomhed i vækst. Det giver en masse spændende udfordringer og muligheder. Vi er på forkant med den nyeste teknologi og har topmoderne datacentre. Vi kan kun levere resultater, når mennesker med ægte engagement og omtanke bruger teknologien på den rigtige måde. Stillingen er for dig, der brænder for at arbejde med mennesker og teknik.

 

Attraktive vilkår:

Du får løn, der matcher dine kvalifikationer samt en attraktiv pensionsordning og helbredsforsikring. Jobbet er fuldtid, svarende til 37 timer pr. uge.

 

Har du spørgsmål? 

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Thomas Schmidt, Head of Presales, på e-mail taxs@itadel.dk

 

Vil du investere 5 minutter i en ny

spændende karriere?

Du skal IKKE skrive ansøgning!

Du behøver blot dit CV i PDF-format og 5-10 min. for at besvare vore spørgsmål!

Du besvarer spørgsmålene ved at trykke 'ANSØG' herunder, og du får med det samme svar om du går videre!

Ansøg

Om Itadel - en af Danmarks absolut førende it-outsourcing virksomheder
I Itadel tager vi ansvaret for driften af de kritiske it-platforme, som er afgørende hos nogle af de største virksomheder i Danmark. Det betyder, at vi bygger og sikrer de vigtige systemer, som danske virksomheder bruger til at drive deres forretning. Og det er uanset om det er fysiske servere, cloud-løsninger eller en kombination.

I Itadel overkomplicerer vi ikke processer eller løsninger. Vores medarbejdere giver kunden ’fri’ til at koncentrere sig om sin kerneforretning. Vi vil tage det komplekse ud af it og gøre det simpelt for vores kunder at få den rette og sikre it-driftsmodel. Itadel er en virksomhed i vækst, og derfor er vi altid på udkig efter entusiastiske og dygtige medarbejdere, der har viljen og lysten til at gøre en forskel for vores kunder. Vi lytter til dine gode ideer, og vi støtter dig i at føre dem ud i livet.

Vi er over 300 medarbejdere, og vores omsætning nærmer sig en halv milliard. De fleste af os sidder på hovedkontoret i Aarhus, men vi har også et kontor i København.