Solution Architect

Bliv en del af Danmarks mest lovende drift outsourcing team!

- Brænder du for it og forretning? Så er du måske vores nye Solution Architect!

 

Om jobbet:

Med baggrund i din solide og brede it forståelse, samt din forståelse for hvordan der skabes værdi for vore kunder, er du med til at drive en fortsat udvikling hen imod en markedsledende private cloud for store og mellemstore virksomheder. Du forventes kort sagt at være bindeleddet mellem forretningsstrategien og it, og være med til at sikre, at vi har de rigtige platforme, og stiller de rigtige services til rådighed.

Du bliver en del af afdelingen Cloud Platforms & Development som består af specialister med forskellig baggrund inden for automatisering, netværk og virtualisering primært fokuseret på VMware. Derudover kommer du til at arbejde sammen med både ledere og domæne-specialister på tværs af organisationen. Du vil have dit primære virke på vores kontor i Aarhus, men skal forvente rejseaktivitet i moderat omfang til møder med leverandører, kunder og vores satellitkontorer.

 

Ansvar & opgaver:

Sammen med ledelsen udarbejder-, vedligeholder- og følger du den tekniske strategiplan. Du skal sikre at der kommer gennemtænkte anbefalinger på system design, optimal anvendelse af ressourcer, nedlæggelse af platforme og andre løbende analyser. I disse skal indgå både teknisk validering og et økonomisk aspekt. Du vil få din gang i organisationen for at indsamle oplysninger, analysere, og kommer med den endelige anbefaling til ledelsen.

Du vil yderligere få et tæt samarbejde med presales funktionen om at udarbejde designforslag til større kundeløsninger. Opgaverne i dagligdagen er at sikre at teknologier hænger sammen og at de teknisk understøtter forretningsbehov på en økonomisk rentabel måde. Derudover er du en del af forhandlinger og afklaringer med leverandører.

Du vil indgå i det team der løbende udvikler vores cloud platforme og dermed også være med til at skrive dokumenter og udarbejde præsentationer til at understøtte salgsorganisationen.

 

Faglige kvalifikationer:

Du har en relevant videregående uddannelse (Cand.it, ingeniør eller lignende). Derudover kan du dokumentere flere års erfaring som arkitekt eller bred senior tekniker. Det forventes endvidere, at du brænder for det du laver, hvilket medfører du kan demonstrere teknisk indsigt inden for mere end ét teknologi domæne. Erfaring med TOGAF er et plus.

Desuden forventer vi, at du kan sige ja til de fleste af nedenstående punkter:

 

- Du finder det nemt at kommunikere både teknisk og forretningsmæssigt på flere niveauer

- Du har en god forretningsforståelse, og evner at omsætte forretningskrav til tekniske løsninger

- Du er passioneret omkring teknologi og holder dig naturligt opdateret

- Du har erfaring som konsulent eller specialist inden for løsningsdesign og implementering

- Du har en stor bredde (server, netværk, storage etc.) med en stor dybde, uden at du dog forventes at kunne implementere løsninger på de pågældende teknologier

- Du skal kunne agere diplomat i arbejdet med at nedbryde teknologi siloer – både i tale og tekst

Du taler desuden flydende dansk og engelsk på et professionelt niveau. Da vi har engelsk som koncernsprog, skal du være indstillet på at dokumentere og præsentere på engelsk – også for kunder.

 

Personlige kompetencer:

Du er en moden person, der har gennemslagskraft og naturlig selvsikkerhed. Du respekterer forskellige typer af mennesker, og som person er du positiv og humoristisk. Dit fokus er på løsninger og ikke problemer, og derfor har du skabt gode resultater i din karriere. Kender du ikke en teknologi i dybden, giver du ikke op, men ser muligheden for at lære. Du er vant til at kommunikere med kunder, og du fremstår seriøs og troværdig, og du leverer, hvad du lover.

 

Vi tilbyder dig et højt fagligt niveau:

Denne stilling er noget for dig, hvis du brænder for at arbejde med passionerede mennesker. Dine kolleger i Itadel er selvkørende med et højt fagligt niveau. 

I Itadel er vores kerneværdier åbenhed, ambitiøs og troværdighed. Og det er ikke bare noget vi siger. I praksis betyder det, at vi er skarpe på vores fagområder og parate til at investere, hvis det gør dit arbejde lettere og styrker kundens løsning. Det betyder også, at vi altid er klar til at hjælpe dig igennem pressede situationer - og at vi forventer det samme fra dig. Endelig betyder det, at vi hellere handler nu end om en halv time. Også selvom kravet om akut handling måske kommer lidt ubelejligt. 

Hos Itadel er vi på forkant med den nyeste teknologi, men vi ved også, at det ikke er nok. Resultaterne kommer først, når mennesker med ægte engagement og omtanke bruger teknologien på den rigtige måde. 

 

Kontaktperson:

Ved spørgsmål til opslaget kontakt Martin Holevang, Head of Cloud Platforms and Development, mh@itadel.dk. Ansøgninger bliver behandlet løbende.

Vil du investere 5 minutter i en ny

spændende karriere?

Du skal IKKE skrive ansøgning!

Du behøver blot dit CV i PDF-format og 5-10 min. for at besvare vore spørgsmål!

Du besvarer spørgsmålene ved at trykke 'ANSØG' herunder, og du får med det samme svar om du går videre!

Ansøg

Om Itadel - en af Danmarks absolut førende it-outsourcing virksomheder
I Itadel tager vi ansvaret for driften af de kritiske it-platforme, som er afgørende hos nogle af de største virksomheder i Danmark. Det betyder, at vi bygger og sikrer de vigtige systemer, som danske virksomheder bruger til at drive deres forretning. Og det er uanset om det er fysiske servere, cloud-løsninger eller en kombination.

I Itadel overkomplicerer vi ikke processer eller løsninger. Vores medarbejdere giver kunden ’fri’ til at koncentrere sig om sin kerneforretning. Vi vil tage det komplekse ud af it og gøre det simpelt for vores kunder at få den rette og sikre it-driftsmodel. Itadel er en virksomhed i vækst, og derfor er vi altid på udkig efter entusiastiske og dygtige medarbejdere, der har viljen og lysten til at gøre en forskel for vores kunder. Vi lytter til dine gode ideer, og vi støtter dig i at føre dem ud i livet.

Vi er over 300 medarbejdere, og vores omsætning nærmer sig en halv milliard. De fleste af os sidder på hovedkontoret i Aarhus, men vi har også et kontor i København.