Skal I bruge elever i 2018?

 

Ved at bruge vor digitale rekrutteringsplatform til at tiltrække og kvalificere elever, opnår I to ting:

1) Vi kvalificerer eleverne for jer, så I alene skal bruge tid på relevante kandidater. Det kunne f.eks. være de 10 bedste, hvorfra I udvælger de kandidater I helst vil have til samtale og senere den elev I vil ansætte.

2) Vi tiltrækker eleverne ved at 'sælge' jeres virksomhed gennem en attraktiv hjemmeside, og ved at gøre det let at søge. Hos os tager det 5 min. online at søge en elevstilling. På baggrund af 20-25 spørgsmål beregner vi, hvem vi skal tage videre og hvem der skal have afslag. Alle ansøgere får automatisk svar med det samme. 

 

Hvordan kommer man i gang?

Vi laver et interview af jer på 1 times tid. Her samler vi informationer om virksomheden, elevpladsen, ønsker til eleven, uddannelseskrav o.s.v.

Dette munder ud i en online spørgeramme ('quiz'), som I skal godkende. Vi udleverer herefter en unik link (URL) til vore servere, som I blot skal lægge ind i jeres stillingsbeskrivelse og så er vi i gang. I får også adgang til vores kundeportal, så I hele tiden kan følge hvormange ansøgere, der kommer ind hver dag, og hvor mange af disse, der er kvalificeret.

 

Hvad sker der så?

I vil typisk en gang om ugen få en liste over kvalificerede kandidater, deres besvarelser og deres CV'er. Denne proces fortsætter indtil I har kandidater nok at arbejde med. Vi oplever at 10-15 kandidater er nok til én stilling, men I bestemmer hvornår vi skal stoppe processen.

 

Hvad koster det?

Det koster DKK 19.900,- eksklusiv moms pr. stilling. Denne investering vil hurtigt være tjent hjem ift. de administrative omkostninger I ellers vil have.

 

Hvordan ser det ud?

​Prøv evt. vores demo her. Det giver et indtryk af hvordan vores digitale rekruttering fungerer.