Digital Rekruttering

Vor digitale proces er til stor fordel for virksomheden. I skal blot bruge ca. 1 time på en samtale med os. Herefter udarbejder vi:

  1. Stillingsopslaget
  2. Det Digitale Scorecard

Senere skal I blot vælge den ideelle kandidat blandt 3-5 kvalificerede kandidater.

 

Vi tiltrækker flere 'passive' ansøgere

Det skal være nemt for kandidater, der allerede er i job. Med vores metode prækvalificerer vi ansøgeren indenfor de første 5 min. Det er derfor enkelt for en ansøger at blive vurderet relevant, ud fra en opnået samlet score.

 

Vi vil lette virksomhedens arbejde

Ved først at tiltrække et stort og bredt udvalg af ansøgere, og herefter prækvalificere dem grundigt, opnår vi et lille godt kandidatfelt. Det sparer jer meget tid.

I vurderer på én enkelt samtale-dag, hvem I vil tage videre til ansættelse.

 

Virker med virksomhedens e-rekruttering

Det er let at benytte vores proces i virksomhedens e-rekrutterings system. I skal blot lægge en link (URL) ind i systemet, der peger over på 5CV.

 

 

Stillingsopslaget

Stillingsopslaget er 'sælgende' og ikke særlig restriktivt, desuden lægger vi vægt på at grafikken er tro mod virksomhedens 'Corporate Image'.

Vi formulerer opslaget, så vi får så mange ansøgere ind som muligt. Typisk konverterer vi omkring 15% af alle besøgene til faktiske ansøgere.

 

Det Digitale Scorecard

Herefter reducerer vi antallet af ansøgere med vores Online 'Digitale Scorecard', som er en række vægtede spørgsmål, hvor vi på 5-10 min. kan beregne hver enkelt kandidats match, baseret på en ideal-score for det pågældende job. Man kan kalde det en slags 'virtuelt' 1. interview.

 

Kundeportalen

For hvert job har vi mulighed for at tilbyde dig adgang til en portal-løsning, hvor du fra PC og mobiltelefon, kan følge med i rekrutteringen af kandidater til det pågældende job. Portalen er gratis. Du kan se hvordan den ser ud her.

 

Videre proces

Kombinationen af besvarelsen i det 'Digitale Scorecard', kandidatens CV og et møde med kandidaten, giver en ret god idé om hvem vi tager videre som 'favoritkandidater'. Vi kører også gerne en personlighedstest, kognitiv- eller engelsk-test af de bedste kandidater, men det afgør virksomheden. Mange virksomheder benytter egne test-værktøjer og procedurer, som vi naturligvis respekterer.


Hvor lang tid tager det?

Vi bestræber os på at løse en opgave fra første møde til ansættelse på ca. 4 uger, men særlige specialist-stillinger kan tage længere tid.