Kære ansøger, hos os har du muligheden for at komme i betragtning til en ny spændende stilling på 5-10 minutter!

 

Måden vi arbejder på er følgende:

Når en virksomhed beder os finde kandidater, udarbejder vi en stillingsannonce og et 'Scorecard' ​hvor vi prioriterer primært faglige krav. Når du besvarer spørgsmålene matcher vi dig i forhold til disse krav.

Spørgsmålene er IKKE en eksamen eller snedig vurdering af intelligens. Du skal blot kunne genkende dig selv i de spørgsmål, der bliver stillet.

 

Spørgsmålene er lette for den 'rigtige' ansøger, og tager 5-10 min. at besvare. Der er cirka 20 - 50 spørgsmål afhængig af stillingen. Der tildeles en score ud fra dine svar. De kandidater, der opnår højest samlet score, har ofte størst chance for at gå videre, men scoren indgår kun som en del af den samlede vurdering.

 

Har man tilstrækkelig høj score til at komme videre, følger en proces med samtale(r) og evt. test. Det er vores kunde, der afgør hvad 5CV skal gøre, og hvad de selv tager ansvar for.

 

Vi informerer gennem et antal online 'kanaler' og underleverandører om stillingsopslaget, og om hvor man kan søge.

 

Der er ikke en samlet oversigt over ledige stillinger hos 5CV.

 

Vi gemmer ikke CV'er længere end til den søgte stilling er besat. 

 

Vi tager altid udgangspunkt i ansøgers aktuelle situation. Alle kan søge alle de stillinger de vil, uden skelen til tidligere proces.

 

Vi lukker stillingen, når vi vurderer at have relevante kandidater nok. Det er typisk indenfor 6-8 uger, men det varierer.